Poslujemo od 1992. godine. Iskustvo je na našoj strani !

Profesionalnost u poslovanju

Visok kvalitet izvedenih radova i usluga

Stalno usavršavanje i obučavanje zaposlenih

Bezbjednost i zaštita radnika

Zaštita životne sredine

Društveno odgovoran rad

Poštovanje zadatih rokova

Poslovanje u skladu sa zakonom i propisima

ANTIKOROZIJA d.o.o. Gacko posluje od 1992. godine. Glavne djelatnosti preduzeća su poslovi antikorozivne zaštite, termoizolacije, poslovi remonta, rekonstrukcije, održavanja i montaže opreme u elektroenergetskim i termoenergetskim objektima, vatrostalni radovi, radovi niskogradnje, vioskogradnje i hidrogradnje.

Sve radove i usluge iz navedenih oblasti poslovanja izvodimo vrlo stručno, kvalitetno i uz poštovanje ugovorenih uslova te zakona i propisa.

Antikorozija d.o.o. je danas vrlo uspješno Preduzeće iz svih navedenih oblasti poslovanja, a o tome svjedoče mnogi izvedeni projekti u regionu i drugim zemljama, kao i dodjeljene nagrade.

Trenutno zapošljavamo veliki broj radnika različitih profila uključujući diplomirane inženjere, ekonomiste, pravnike, građevinske i mašinske tehničare, rukovaoce građevinskih mašina, vozače, mnogobrojne zanatlije i pomoćne radnike. Svi radnici su osposobljeni za određenu vrstu poslova i imaju potrebna uvjerenja i ateste za svoje radno mjesto kao što su radnici na visinama, pjeskari, zavarivači, monteri i drugi...

Iz oblasti antikorozivne zaštite postali smo jedno od vodećih Preduzeća u BiH i prostoru ex Jugoslavije.

U današnjem tržišno-ekonomskom okruženju imamo tendenciju razvoja. Pratimo savremena dostignuća u nauci i tehnologiji. Okrenuti smo ka novim poslovnim idejama i inovativnim projektima.

Društveno odgovorno poslovanje u preduzeću ANTIKOROZIJA d.o.o. se podrazumijeva kao normalno i tako se shvata. Svoje društveno odgovorno djelovanje pokazujemo u najosjetljivijim područjima života. Uključeni smo u akcije za pružanje pomoći u liječenju i dobrovoljno davalaštvo krvi. Vrlo smo aktivni na unapređenju sporta i očuvanju kulturne baštine u široj društvenoj zajednici, što se ogleda kroz značajnu finansijsku pomoć sportskim klubovima i kulturno obrazovnim udruženjima.

Naš tim

davidovic vidoje daka antikorozija gacko

Davidović Vidoje Daka

Tehnički direktor

mail:vidojedavidovic@antikorozija.com

telefon:+387/65 835 493

dragutin papovic antikorozija gacko

Papović Dragutin

Direktor

mail:dragutinpapovic@antikorozija.com

telefon:+387/65 976 188

koprivica mira antikorozija gacko

Koprivica Mira

Šef komercijalne službe

mail:mirakoprivica@antikorozija.com

telefon:+387/66 891 700

Ključna specijalistička oprema i alati


nagrada antikorozija gacko

Kontaktirajte nas, sarađujmo !

Kontaktirajte nas
"Posvecenost stalnim inovacijama, ekspeditivnost i fleksibilnost prilikom pruzanja nasih usluga i rjesavanja izazova."
"Ponosno smo posveceni razvoju dugorocnih pozitivnih poslovnih odnosa kojim doprinosimo kvalitetnim i ozbiljnim pristupom realizaciji svih projekata."
"Poštujući tradiciju dobrih domaćina nastojimo da realizujemo poslovne i društvene odgovorne obaveze u skladu sa principima takvog ponašanja u privrednom poslovanju.Ispunjavamo nasa obecanja i obaveze i otvoreni smo za razgovore u slucaju da dodje do promjena okolnosti."
na vrh